Thursday, 10 April 2014

Bani pe net | afaceri online


bani pe net | afaceri online
Blog ce te introduce in lumea de afaceri online si iti aduce la cunostinta incredibila oportunitate de a castiga bani oferita de Global Domains International
Filmul de Prezentare GDI
Castiga Bani Pe Net cu Global Domains International
Lucreaza pentru una din cele mai mari companii din SUA, din confortul casei tale!
Filmul este in limba engleza si raspude TUTUROR intrebarilor dumneavoastra. Daca din diferite motive nu il considerati suficient de edificator, postarile din aceasta categorie si site-ul meu personal
-> Bani Pe NET <- va stau la dispozitie!
Vizionare Placuta
Nu ezita! Inscrie-te acum si incepe ceea ce promite sa fie una din cele mai profitabile si sigure afaceri online disponibile pe internet in momentele actuale!
-> Inscrie-te ACUM <-
Postat De Afaceri ONLINE
Potential Castig cu GDI

AFACERI ONLINE - Potential Castig
Este singura scapare din stresul cotidian, singura sansa pentru libertate financiara! GDI vine in sprijinul tau si te ajuta sa faci primii pasi spre independenta financiara pe care ti-o doresti! Vrei sa castigi bani pe net? Global Domains International este sansa ta!
Ok, scopul acestei postari este de a va oferi o mica perspectiva asupra potentialului castig din aceasta afacere online... "Global Domains International Home Business"
Pentru a afla absolut toate informatiile despre aceasta oportunitate vizitati site-ul meu personal -> Afaceri Online <-
Afaceri Online (GDI) - Analiza Sistematica
Cat vei cheltui?
Poti incepe afacerea fara sa platesti nimic. Incerci sa vezi cum functioneaza sistemul absolut gratuit timp de 7 ile (GDI iti ofera 7 zile gratuite pentru testare.) Iti poti face o impresie clara despre ce ofera programul si ce trebuie sa faci pentru a castiga bani.

Inca din primul moment, beneficiezi de tot ceea ce ofera GDI. Iti poti construi propriul site, iti poti folosi casutele de mail, dar cel mai important lucru, poti incepe afacerea si poti contacta echipa de sprijin.
Daca dupa aceasta perioada nu esti multumit de servicii si nu vrei sa mai continui, iti accesezi contul si il anulezi. Daca te hotarasti sa continui, vei plati o taxa de 10$ lunar, care in lumea de afaceri online este o suma insignifianta.
Ce reprezinta acesti 10$?
- 5$ reprezinta valoarea pachetului inchiriat de tine, respectiv: domeniul tau web si gazduirea site-ului tau personal, cele 9 site-uri, personalizate, autoresponderul, cele 10 adrese de mail etc.
- 5$ compania ii foloseste pentru plata afiliatilor.
La inscriere, trebuie sa folosesti un card VISA sau MASTERCARD pentru plati online.
Cat vei castiga?
Castigi bani pe net atunci cand convingi alte persoane sa cumpere acelasi pachet pe care l-ai cumparat si tu, si invatandu-i si pe acestia cum sa atraga la randul lor alte persoane.
Este deci, foarte simplu: primesti bani de la membrii pe care ii inscrii in reteaua GDI, oameni care la randul lor vor beneficia de aceleasi servicii si oportunitati de care beneficiezi si tu.
Venitul tau lunar va depinde de cati affliliati vei avea pe 5 NIVELE:
Ok, sa luam un exemplu:

Sa presupunem ca tu personal convingi 10 persoane sa cumpere pachetul GDI, asta inseamna ca vei avea 10 afiliati pe primul nivel si deci venitul tau numai din primul nivel este:
I - 10(persoane) * 1$(per persoana) = 10$
Aceste 10 persoane au acelasi interes ca si tine sa convinga cat mai multi oameni sa devina afiliatii lor, deci, sa presupunem ca fiecare din acesti 10 afiliati au 5 afiliati pe primul lor nivel. Venitul tau din nivelul al doilea va fi:
II - (10*5) * 1$ = 50$
Deci I + II = 10 + 50 = 60 $ ar fi venitul tau lunar NUMAI DIN PRIMELE 2 NIVELE!
Sa presupunem in continuare ca fiecare din acei 5 au cate 4 afiliati:
III - (50*4) * 1$ = 200$
I + II + III = 10 + 50 + 200 = 260$ .. au mai ramas inca 2 nivele
Fiecare din acei 4 au inca, sa presupunem ca decat 3 afiliati deci...
IV - (200*3) * 1$ = 600$
I + II + III + IV = 10 + 50 + 200 + 600 = 860$
Si, in sfarsit, fiecare din acei 3 afiliati au inca 2!
V - (860*2) * 1$ = 1720$
O adunare simpla iti va spune ca o retea de afiliati relativ simplu de realizat cum este cea de mai sus iti adduce un venit lunat de 2580$ !!!
I + II + III + IV + V = 10 + 50 + 200 + 600 + 860 = 2580$

Ganditi-va la urmatorul lucru:
Nimeni nu iti limiteaza numarul de afiliati pe care il poti avea pe primul nivel si deci nimeni nu iti poate limita marimea castigului tau. In loc de 10 afiliati (asa cum am propus eu in exemplul de mai sus) poti avea 20 sau 50!
Fiecare din afiliatii tai de pe primul nivel AU TOT INTERESUL sa atraga la randul lor cat mai multe persoane, in acest fel castigand bani. CASTIGUL LOR ESTE SI CASTIGUL TAU!
Da-ti click pe butonul de mai jos pentru a-ti deschide cont GDI si beneficiezi de 7 zile 100% fara plata in care poti testa serviciile si oportunitatea ce ti se ofera!
-> Inscrie-te ACUM <-
Pentru a afla absolut toate informatiile despre aceasta oportunitate vizitati site-ul meu personal -> Afaceri Online <-
Postat De Afaceri ONLINE
Despre GDI
AFACERI ONLINE
Dintre toate oportunitatile de "bani pe net" pe care le intalnesti la toate ".com"-urile, cea mai profitabila, cea mai sigura, este cea pe care v-o propun eu, este cea oferita de Global Domains International Inc.
GDI este:
* Companie infiintata in 1999 cu peste 10 ani de experienta in domeniu si o reputatie IMPECABILA
* Companie cu o cifra de afaceri de peste 20 miliarde de $ in fiecare an.

In ce consta mai exact oportunitatea GDI?
Oportunitatea de castig este data de serviciul GDI Home Business (serviciu de afilieri imbinat cu facilitatea de multi-level-marketing), crede-ma suna mult mai greu decat este! :)
Primul lucru pe care il poti face este sa te inscrii. Asta presupune sa iti inregistrezi un domeniu web pentru care platesti 10$ pe luna. De retinut insa ca primele 7 zile sunt de proba deci poti testa sistemul fara sa platesti nimic - ceea ce iti si sugeram sa faci. O mentiune la fel de importanta este ca poti renunta la domeniu in orice moment daca consideri ca nu mai vrei sa continui aceasta afacere, fara sa acorzi explicatii nimanui.
Apoi, avand un domeniu inregistrat (de pilda www.domeniultau.ws) iti poti incepe afacerea, esti afiliat (membru activ) GDI. Castigul tau consta in comisioanele pe care le vei primi in lunctie de cate persoane convingi sa cumpere acelasi pachet pe care il "cumperi" tu de la mine acum! Ceea ce este incredibil este ca nu vei primi bani numai pentru persoanele pe care tu personal le-ai convins, ci si pentru domeniile pe care afiliatii tai le-au "vandut" si tot asa pe 5 nivele!
Ok, stiu ca suna putin complicat dar ESTE MULT MAI LIMPEDE EXPLICAT si cu un exemplu elocvent pe aceasta pagina -> Potential Castig GDI
Tot ce vei avea nevoie pentru a face bani, EU iti voi pune la dispozitie! ABSOLUT TOT!
Website absolut GRATUIT

Toate "uneltele" de care ai nevoie pentru a-ti promova aceasta afacere
Sprijinul meu total, consultanta personala (pentru ca daca TU castigi bani, EU castig bani!!! - asta e minunata ocazie oferita de GDI)
Toate informatiile legata de aceasta afacere (ce trebuie sa faci, cat si CUM castigi bani) le aflati daca da-ti click aici -> Afaceri ONLINE <-
Da-ti click pe butonul de mai jos pentru a-ti deschide cont GDI si beneficiezi de 7 zile 100% fara plata in care poti testa serviciile si oportunitatea ce ti se ofera!
-> Inscrie-te ACUM <-
Pentru a afla TOATE INFORMATIILE despre aceasta INCREDIBILA oportunitate de a castiga bani da-ti click pe acest link -> Afaceri ONLINE <- si ve-ti fi redirectional pe site-ul meu personal unde toate nelamuririle vor fi clarificate! Vorbitorii de limba engleza pot vedea o prezentare video a aceste afaceri la acest link -> Bani Pe NET <-
Bani Pe NET cu Global Domains International
Postat De Afaceri ONLINE
Postări mai vechi Pagina de pornire
Abonaţi-vă la: Postări (Atom)
Alege un DOMENIU DE INTERES
Bani Pe NET (3)
Despre SCAM (2)
Promovare WEB (2)

Site-uri PARTENERE
1. Bani Pe Net
2. suffolk motel for sale
3. Blog Catalog
4. Dmegs Web Directory
5. blogarama.com
6. Blog Directory
7. Blog search directory
8. Bancuri
Directoare WEB
Bani Online
Toyota Second Hand
Director web Afix
Linkuri Roschool
InfoPort - Director siteuri
Director Web
DencoInvest Director Web
Catalog site-uri
Director Web
director web gratuit
Linkuri utile
Jocuri cu masini
Director web luxdesign28.ro
Director - Web Y , Director Romanesc, Director Gratuit
Ro Director
Director Web Database

Web Directory
Siteuri
Director web SEO
Director Web cu transfer PageRank
Director web gratuit
DIRECTOR WEB PROADVERTISE Promovare profesionista online
Director web gratuit
Horoscop
Director web gratuit cu transfer de PR
WellDir
Pagini personale - Bloguri
Frame`s Of Web
Web Director Huiung
Director Romanesc
Catalog Bloguri
Imobiliare
Director Web Romania
RoInfo.Biz
Director Web
TopSport.ro
WooW.ro
Director Web
200 Directoare Web
Director web care iti mareste traficul
Cere.ro - Conecteaza-te
Portal OK
Industrial
Director Web Ldmstudio
LinkWeb.ro - Director Web
Afaceri ONLINE
Director web
Bannere Directoare

      

      

     

     

     

      

     

     

     

     

    

No comments:

Post a Comment